Electrabel

Voor Electrabel maken we deel uit van een application support team, met een dubbele hoofdtaak: enerzijds het upgraden van een grote pool (400+) aan applicaties (Access, VB4/5/6, Excel) naar .NET applicaties, anderzijds het onderhoud aan de reeds bestaande applicaties.

 
InfoSupport - Univé verzekeringen

In onderaanneming voor InfoSupport, een van de grootste Nederlandse IT-consultancy firma's, hebben we meegeholpen bij de realisatie van een nieuw verkoopsysteem voor Univé verzekeringen, de grootste non-profit verzekeraar in Nederland met meer dan 500 kantoren.

Deze nieuwe applicatie is uitgerold in gans Nederland, en zorgt voor grote tijdswinst voor alle agenten die Univé-verzekeringen verkopen.

De software heeft links naar alle overheidsinstellingen die te maken hebben met auto, moto en aanhangwagens. Een eigen InfoSupport framework draagt de modulaire applicatie.

Als hoofdtechnologie werd hier gebruik gemaakt van C# (Infragistics), met een SQL Server backend.

 
Optiek Van Bockstal

De opdracht voor optiek Van Bockstal (www.optiekvanbockstal.be) bestaat uit 2 delen:

  1. Upgraden van bestaande software voor het verwerken van lenzen (klantenbeheer, orderbeheer, afsprakenbeheer)
  2. Onderhoud van de IT-gerelateerde toestellen (pc's, server, netwerkprinter, wireless, ...)
De eerste opdracht is uitgevoerd in 2008. De nieuwe software zorgt ervoor dat de klanten veel sneller kunnen verwerkt worden en zorgt voor een enorme administratieve tijdswinst. Deze applicatie werd geschreven in C# (Infragistics, DevExpress, Apache log4net), met een SQL Server database backend.

De tweede opdracht is natuurlijk een permanente opdracht. In deze omgeving hebben we reeds 3 pc's vervangen (end-of-life) door nieuwe, op maat van de klant gemaakte systemen. Daarnaast is ook de end-of-life server seamless vervangen tijdens een weekend. De klant heeft hier geen moment last van gehad. Een nieuwe snelle netwerk-MFP is de laatst geplaatste hardware.
 


Copyright © DYRA IT CONSULT, 2008-2018 All Rights Reserved