Dyra IT Consult bestaat uit 1 vennoot en verschillende partners, allen gespecialiseerd in hun eigen IT domein. Op deze manier kunnen wij u een enorme flexibiliteit waarborgen, aangezien wij steeds in de mogelijkheid zijn de juiste persoon voor de juiste job te vinden.

Dyra IT Consult is gespecialiseerd in:

  • het ontwikkelen van .NET WinForms applicaties, in het bijzonder het upgraden van oude software (Access databases, Visual Basic 4/5/6 programmatuur, ...).
  • het in kaart brengen en upgraden van uw hardware/software en netwerk apparatuur om u een zo vlot mogelijk IT-ervaring aan te bieden.
  • onderhoud en support van uw hardware/software en netwerk apparatuur, speciaal voor KMO's (in regie / via onderhoudscontracten)

Daarnaast biedt Dyra IT Consult u verschillende consultancy mogelijkheden aan, waaronder bijstand bij project management, functionele en technische analyses voor uw software op maat en natuurlijk IT opleiding voor uw personeel (ook voor uw IT-personeel !)

Dyra IT Consult richt zich met zijn diensten vooral op KMO's die niet in staat zijn permanent IT personeel aan te nemen. Wij halen deze last van uw schouders, en dankzij onze aantrekkelijke onderhoudscontracten bent u verzekerd van een permanente dienstverlening !

 
Copyright © DYRA IT CONSULT, 2008-2023 All Rights Reserved