Arcelor Mittal

Bij Arcelor Mittal maken we deel uit van het DBA Team; Andy is aangesteld als Entity Framework Specialist en is de link tussen het DBA Team dat zich in Duinkerken situeert en een 20-tal developer teams, waarvan de meeste zich in Gent bevinden. Het opzetten van een monitoring systeem en bijstaan van de developers om hun queries zo vlot mogelijk te maken zijn de hoofdopdrachten; hier komt zowel de SQL kennis als de .NET kennis enorm goed van pas!

 
Standaard Boekhandel

Bij Standaard Boekhandel begon de opdracht zoals ze bij Electrabel eindigde: het upgraden van MSAccess applicaties naar .NET applicaties & het onderhoud van de huidige applicaties.

2 applicaties die gebruikt worden in alle winkels moesten multi-lingual gemaakt worden wegens de aankoop van Club door Standaard Boekhandel. In de loop van de opdracht is het volledige beheer van de MS SQL Server ook bij ons belandt.

Het upgraden van de infrastructuur (SQL 2005/2008) naar de nieuwste versie was de grootste prioriteit. Het bijstaan van ontwikkelaars bij het verbeteren van de queries was de volgende grote prioriteit. De snelheid van de queries is drastisch verhoogd na onze ingrepen!

 
Electrabel

Voor Electrabel maakten we deel uit van een application support team, met een dubbele hoofdtaak: enerzijds het upgraden van een grote pool (400+) aan applicaties (Access, VB4/5/6, Excel) naar .NET applicaties, anderzijds het onderhoud aan de reeds bestaande applicaties.

 
InfoSupport - Univé verzekeringen

In onderaanneming voor InfoSupport, een van de grootste Nederlandse IT-consultancy firma's, hebben we meegeholpen bij de realisatie van een nieuw verkoopsysteem voor Univé verzekeringen, de grootste non-profit verzekeraar in Nederland met meer dan 500 kantoren.

Deze nieuwe applicatie is uitgerold in gans Nederland, en zorgt voor grote tijdswinst voor alle agenten die Univé-verzekeringen verkopen.

De software heeft links naar alle overheidsinstellingen die te maken hebben met auto, moto en aanhangwagens. Een eigen InfoSupport framework draagt de modulaire applicatie.

Als hoofdtechnologie werd hier gebruik gemaakt van C# (Infragistics), met een SQL Server backend.

 
Optiek Van Bockstal

De opdracht voor optiek Van Bockstal (www.optiekvanbockstal.be) bestaat uit 2 delen:

  1. Upgraden van bestaande software voor het verwerken van lenzen (klantenbeheer, orderbeheer, afsprakenbeheer)
  2. Onderhoud van de IT-gerelateerde toestellen (pc's, server, netwerkprinter, wireless, ...)
De eerste opdracht is uitgevoerd in 2008. De nieuwe software zorgt ervoor dat de klanten veel sneller kunnen verwerkt worden en zorgt voor een enorme administratieve tijdswinst. Deze applicatie werd geschreven in C# (Infragistics, DevExpress, Apache log4net), met een SQL Server database backend.

De tweede opdracht is natuurlijk een permanente opdracht. In deze omgeving hebben we reeds 3 pc's vervangen (end-of-life) door nieuwe, op maat van de klant gemaakte systemen. Daarnaast is ook de end-of-life server seamless vervangen tijdens een weekend. De klant heeft hier geen moment last van gehad. Een nieuwe snelle netwerk-MFP is de laatst geplaatste hardware.
 


Copyright © DYRA IT CONSULT, 2008-2023 All Rights Reserved